tisdag 15 juli 2014

15 Juli tisdag Paris

Sista dagen i Paris.. Vi lämnade båten kl 09.30 och kommer tillbaka exakt 12 timmar senare. Vi är ganska trötta och möra allihopa.
Vi har åkt rundtur med olika bussar idag och hoppat av precis där vi har velat. Helt perfekt.
Det går inte att räkna upp allt vi har sett. Vi har varit överallt känns det som. Just nu kan jag inte komma på någon plats som vi inte har varit förbi.
Första stoppete var vid Notre Dame där vi såg 0-meridianen men vi gick inte in.   Nästa stopp var vid Eifeltornet och vi stod i kö 15 min men hade 3 timmar kvar att köa då vi gav upp. Istället åt vi vår medhavda lunch vin, baguette, ost och skinka. Sen var det dags att köa igen men det var till toaletten. Vi stannade nästa gång när kaffetarmen  gav sig till känna på de som drack kaffe. Men när vi var på väg dit hittade Johanna sin lampaffär Habitat. Hon hade varit inne på nätet hemma och de hade en lampa kvar till henne. Jättroligt.
Vi var inne i några affärer medan Pelle satt kvar med sitt kaffe. Sista bussen gick till Notre Dame där vi nästan startade. Vi skulle gå hem och  komma till våran gata St Antonine. Men vi gick och pratade och plötsligt var vi nästan vid båten. Det var bara till att vända för vi skulle äta innan vi kom hem. Eva och Johanna bjöd på en fantastisk middag med chokladmousse till efterrätt. Tack snälla för middagen.
Imorgon lämnar vi Paris och då får  våra nya gastar göra lite nytta på båten.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida