söndag 24 augusti 2014

24 Augusti söndag San Remo

Idag bestämde vi oss för att stanna en extra dag i San Remo. Vi hade en skön förmiddag och städade båten. Vi gick till en badstrand där vi tog en skön simtur i det 25-gradiga vattnet. Men när vi kom upp kom en kille fram till oss och sa att de var privat så vi fick flytta 20 meter till en allmän plats. Jag hade inte sett den privata skylten när vi gick ner men Pelle såg den utan att säga något.
Vi bestämde att vi skulle gå ut och äta en riktig pizza idag. Igår var det på take away och det var pizza-bitar.   Vi klädde upp oss i klänning och Pelle i röda shorts. Men när vi hittade en pizzeria som både hade Hawaii och Fruttidemari var där reserverat de borden som var kvar. Därför beslöt vi oss att beställa pizzorna och äta dem i båten. Pelle fick börja med att tömma musslorna från skalen innan han kunde börja äta. De var mycket goda men annorlunda än hemma.
Vi har gått mycket här i San Remo och det är många smala gränder men många långa trappsteg.  Vi gick och gick uppför trapporna där människorna bodde i de smala gränderna. Det var mycket intressant .

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida