torsdag 16 oktober 2014

16 Oktober Vibo Valentino

Vi har haft en ledig dag och gjort ingenting. Eller vi har tvättat 3 maskiner tvätt och handlat i 2-3 omgångar. Först gick vi och handlade bara lite sen åt vi lunch i båten. Men Pelle trodde inte på siesta i mataffärer så vi gick dit men fick inget handlat förren kl 16,30. Men vi fick en extra promenad.
Vi har fått en fantastisk service här i marinan. Vi var tvungna att flytta båten idag på morgonen och när vi kom fram till rätt båtplats stod det 2 killar och hjälpte till med förtöjningarna, tog moringlinan och tom kabeln till det elektriska.
Ikväll fick Pelle sin födelsedagsmiddag av mig på en fiskrestaurang här i närheten av marinan. Vi var där 19.10 men de öppnade först 19.30. Men det var ok att sitta kvar tills de öppnade. Maten vi beställt kom inte förrän kl 20.30. Så är det i Italien...
Lunchen intogs i båten där det var  lite svalare än ute i sittbrunnen. Inne i båten var det 28 grader.
Vi var och badade på eftermiddagen där  en gubbe ville ha betalt men vi sa att vattnet var fritt och flyttade våra kläder lite grann. Här på marinan sa det att det var en badplats för allmänheten och ville de ha betalt så kunde vi ringa vår marina.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida