söndag 26 oktober 2014

26 Oktober söndag Tarrasini

20 sjömil på 4.5 timmar
Vi började dagen med att stiga upp kl 08 när klockan var i verkligheten 07. Vi åt frukosten inne i båten för det kändes lite kyligt. Sen promenerade alla utom Pelle in till city av Palermo. Vi kom dit kl 09.30 och affärerna öppnade kl 10.00 eftersom det är söndag. Men vi satte oss på ett fik och Vilda och Atle fick var sin glass som var enorma.
Vi lämnade Palermo kl 11.40 där det var roddtävlingar inne i den stora hamnbasängen. När vi hade gått en timma var Vilda jättevarm så vi stannade båten och låg och drev. Nu badade alla utom Pelle. 24 grader i vattnet och alla vi tyckte det var skönt. Tyvärr var det konstiga vågrullningar så Hasse, Atle och Vilda blev lite sjösjuka. Hasse somnade på fördäck raklång utan kudde.
Vi kom in i en fiskehamn som var väldigt grund så vi gick på grund men kom loss och kunde lägga till vid kajen till slut.
Efter middagen spelade vi yazy och Pelle som fick yatzy vann. Atle och jag var ett lag och slog Kim och Vilda med en poäng och stackars Hasse kom sist strax efter.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida