lördag 8 november 2014

8 November lördag Marsala

Vi började dagen med powerwalk endast shorts och T-shirts. Solen sken idag och vi kunde i ta vår frukost i sittbrunnen vilket kändes länge sen sist.
Vid 10-tiden skulle vi ut på stan. Mörka moln hängde i luften men Pelle sa att det inte skulle regna idag.
Vi gick och strosade i stan , var inne i en kyrka och tittade samt handlade lite. Men på hemvägen öppnade sig portarna. Det mer än ösregnade. Innan vi gick hade någon öppnat våra fönster för vädring. Vi var blöta in på bara kroppen när vi kom tillbaka  till båten. Vår dynor i salongen var genomblöta men som tur är har vi en värmefläkt. När vi hade bytt om, startat värmefläkten och fixat lunchen sken solen så även lunchen kunde intagas i sittbrunnen. Sen blev vi kvar där hela dagen med var sin bok. Pelle somnade som vanligt men efter kaffet höll han sig vaken och kunde fortsätta att läsa.
Det har varit en mycket lat dag men solen har skinit större delen av dagen även om det regnar igen.
I går hade vi lämnat tvätt för tvättning i ett tvätteri. Vi hämtade tvätten på vägen till båten i regnet. När Pelle sedan tog upp tvätten så saknade han minst två par strumpor. I morrn är det stängt, så vi får se på Måndag om strumporna finns kvar?
Glömde att frukten som liknar tomater heter Sharon fick jag veta av Carina idag och vi köpte 4 st men tyvärr var de mosade i ryggsäcken när vi kom hem så de fick ätas med sked men de var goda.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida