onsdag 20 maj 2015

20 Maj onsdag Cavtat

Sista natten i Kroatien! Lite ledsamt för här har varit så fint. Men imorgon väntar nya mål o ett nytt land Montenegro. 

Trots 4 blåsor på mina fötter blev det powerwalk idag. Ont ska med ont bekämpas. Pelle tyckte vi gick så mycket igår så han hoppade. Men han lämnade in vår tvätt istället o det var jättebra. Har glömt att berätta att Marinan vi låg i hade swimmingpool men utan vatten. Den höll på att repareras. Tyvärr . Pelle hade båtfix att göra men han gör det bra.

Men när vi skulle lämna Marinan hände något konstigt. Jag lade loss i fören o tyckte båten betedde sig konstigt. Men Pelle hade glömt att lägga av en Moringlina. Sen när det var gjort var båten mycket följsam. Det här kan hända den bästa

13 sjömil till den här fina viken. Vi gick nära muren till gamla stan i Dubrovnik o tog ett antal bilder från sjösidan som vi visar.

Imorgon ska vi klarera ut från Kroatien o in i Montenegro men på olika ställen. Mycket pappersexersis i de olika länderna. Albanien vågar jag inte tänka på vad det innebär. Vi ska vara en vecka i Momtenegro.

Även här har vi badat så vi har det ganska bra där vi befinner oss.
 Vet ej om vi får tag i ett nytt simkort till vår IPaden imorgon. Men jag fortsätter att skriva så får ni läsa vad som händer i efterskott.
Först ett piratskepp. Lyxigt hotell, muren runt Dubrovnik o sist när molnen sänker sig ner över bergen..








0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida