lördag 18 juli 2015

18 Juli lördag Sivota

Sovmorgon för alla ombord idag. Efter frukosten tog Linus, Vlaire o jag gummibåten till en grotta o snorklade. Pelle var kvar ombord o kollade ekolodets display.  Vi såg en hel del fisk o sjöborrar.

Väl tillbaka i båten startade Pelle motorn o vi passerade många fina grottor. Här är så fint men det är varmt både i luften o vattnet . Jag har fortfarande lite svårt för värmen. Pelle är nog den som klarar värmen bäst.

Bad är ett måste under resans gång o det är så underbart varje gång man får bada o svalka sig lite. Ikväll ligger vi vid Stavros brygga för tredje gången. Vi åt blandad fisk. Fyra olika fiskar delat på två. Lite förmycket mat men det var  supergott.

Vi ligger granne med en enorm stor katamaran . Moton gick o gick o Linus går ombord o frågade om de glömt stänga av motorn. Grannen blev jättearg eftersom Linus gått ombord på hans båt men bad om ursäkt o sen kunde de prata med varandra o grannen bad Linus om ursäkt Det slutade med att han stängde av sin kompressor som inte kunde laddas tillräckligt med landström. Men vi kunde sitta i lugn o ro i sittbrunnen utan något brummande intill

Imorgon ska Pelle o jag stiga upp med Linus o ClIaire. De springer o vi powerwalka. Spännande !






0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida