onsdag 27 juli 2016

27 Juli onsdag Marseille

Sovmorgon med riktig dusch. Men innan duschen hann vi med powerwalk o det var mycket länge sen men det kändes ganska skönt. Vi hann med att handla baguette under vår powerwalk så frukosten var mycket fransk.

Vi gjorde stan på förmiddagen o i eftermiddag satt vi o kollade vilka böcker vi skulle ha framme under kanalerna när vi plötsligt hör folk talande utanför oss. En båt har fastnat i moringlinorna o har tampen mellan  kölen o rodret. Vi får hålla emot från våran båt så han inte går på den. Men när jag säger till Pelle att man måste släppa på moringlinan på grannens båt för att båten ska komma loss får jag inget gehör. Till slut var det lösningen på problemet o båten komm loss. Jag har tänkt tanken många gånger att det kan hända oss med.

Pelle har börjat förbereda båten för kanalfart. Gummibåten förpackades idag o surrades fast ovanpå båten. Tänk när vi kommer på kannalerna kan vi plocka fram våra cyklar. Tjoho, gissa om jag saknar att cykla.

Det finns ett stort Pariserhjul här i Marseille o naturligtvis speglarna i taket utanför hamnområdet. HM har en fantastisk ingång med fina pelare här i stan

Imorgon startar vi sista färden mot vår avmastning på fredag kl 9.30.





0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida