onsdag 16 juli 2014

16 Juli Lagny

Vi lämnade Paris vid 9-tiden idag och de kändes ganska skönt. Pelle ville se frihetsgudinnan som ligger bortom Eifteltornet. Vi körde 45 min i fel riktning för att se frihetsgudinnan och det var de värt. Vi såg många fina ställen från Seine, Notre Dame och Eifeltornet. Det var så härligt att se Evas och Johannas miner, de bara log.
5 slussar och en tunnel. Våra gastar sköter sig bra de gör vad de blir tillsagda.
Men Johanna blev trött efter lunchen så hon gick in till sig och bara somnade. Hos Eva uppstod blodvite. Hon hade klämt sitt långfinger så en  del av fingerblomman fanns inte kvar. Det blödde en hel del. Men bägge gastarna jobbar på trots saknad fingerblomma och tröttheten försvann. När Johanna styrde hör vi plötsligt En krokodil i vattnat vilken sida ska jag gå på? Det visade sig att de var en trädgren, men hon har fortfarande vårt förtroende. Eva diskar med gummihandske på sin skadade hand.
En sluss fick vi vänta på en pråm så vi snurrade runt runt. Vi var tvugna att tanka båten men de hade lunchstängt mellan 12-14. Vi kom dit kl 12.30. Det var bara att vänta,men vi kunde inta vår lunch under tiden.
Det har varit bikiniväder idag(inga bilder på det!!).  När vi kom fram hade vi 32 grader så de var till att bada i floden och duscha av sig på akterdäck efteråt.  I vattnet var de 23 grader.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida