måndag 7 juli 2014

7 Juli måndag Reims


Det här är en konstig dag. Vi är kvar i Reims. Carina lämnade båten som en riktig cowboy. Hon vat fantastisk på att kasta lasso runt pålarna i slussarna. Ingen slog henne.
Anders lämnade båten med en blå tå och ett antal sår på underbenet. Tack Anders för alla goda råd vi har fått av dig. Vi har tex plockat bort alla säkerhetslinor som vi har ombord och som vi inte behöver när vi går på kanalerna. Ingen snubbeltråd längre på däck eller i sittbrunnen. Tack Carina för sällskapet varj dag med min powerwalk. Anders och Carina åker tåg hem men gör en del stopp innan de är hemma.
Nu väntar vi på Anette och Staffan som åker tåg och har varit i Paris och vänt. Det går inte så många tåg från Paris till Reims.
Vi välkomnar Anette och Staffan ombord. Det är fantastisk att ha dem här. Efter en fika i båten går vi och tittar på katedralen. Därefter ska vi titta på ett monument från 200-talet. Anette och jag går först och pratar. Plötsligt ser vi inga män efter oss. Vi tittat och väntar men vi ser inga  som vi känner. När vi kommer till båten är bara Pelle vid båten som skulle hämta tvätten. Var är Staffan? Han skulle försöka hitta oss. Vi blir oroliga och ska ta våra cyklar och leta efter Staffan. Men precis då kommer han och vi blir lyckliga att vara tillsammans igen.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida