måndag 27 oktober 2014

27 Oktober måndag Sanvito Do Capo

Hasse sprang innan frukosten idag. Vi gav oss av från den skräpiga fiskehamnen och gick 16 sjömil. Dagens höjdpunkt var när vi såg delfinerna och inte bara en gång utan flera. En gång var 2 delfiner alldeles intill båten. Det var fantastiskt att se dem så nära.
Vi satte gummibåten i sjön och lät Vilda och Atle åka efter våran båt. Sen ankrade vi innan hamnen och badade. Kim och Vilda snorklade men såg inga fiskar. Vi kom in i en ren och fin hamn.
Alla utom Pelle gick på upptäcksfärd. Vi började att följa stranden där Vilda och Atle badade i de stora vågorna. Sen åt vi glass på en glassbar. Alla vi gav maximala poäng på de glassorter vi åt. Jättegod glass. 
När vi återvände till båten fick Kim sin springrunda. Efteråt gick Kim och jag och duschade men vattnet var inte riktigt varmt och det rann en tunn stråle från duschen som vi hade betalt med poletten.
Kim och Hasse bjöd oss på pizza och vi valde lite olika sorter och de flesta av oss tyckte de var jättegoda. Tack för en fantastisk middag!
Dagen avslutades med yatzy där Pelle vann idag igen

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida