tisdag 28 oktober 2014

28 Oktober tisdag Favignana

Pelle skulle powerwalka idag 06.45 och lyckades väcka hela båten. Men efter frukosten gav vi oss iväg och kom fram till den här ön som vi hade sett hela tiden. Vi fick hjälp med tilläggningen av en man som skulle ha betalt för hjälpen. Han luktade väldigt mycket alkohol så han blev glad och kunde gå och shoppa efter siestan.
Alla utom Pelle som valde att stanna i båten även den här dagen gick på upptäcksfärd. Det blev glass sen gick vi på grottjakt . Det var många exotiska grottor som vi vadade ut i. Det här var riktigt spännande men halt på en del stenar. Atle speciellt klättrade upp på många toppar och jag blev rädd många gånger av att se honom högt upp samtidigt var jag glad att Kim och Hasse var med som hade ansvaret för honom .
När vi kom tillbaka till båten läste Vilda för mig i sin bok ett kapitel. Hasse sprang upp på ett berg på 300 meters fallhöjd. Kim körde cross fit pass på piren utanför båten. Hon var ensam när hon började men sen skulle en båt flyttas och plötsligt var det många människor runt omkring henne.
Efter maten blev det yatzy och Atle och jag som var i samma lag vann. Atle slog yatzy för första gången i sitt liv.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida