måndag 10 november 2014

10 November måndag Marsala

Ingen elektriker synlig idag heller. Men vi träffade honom ikväll och han sa imorgon om vi nu kan lita på det. Det ska blåsa mycket imorgon så vi stannar i vilket fall som helst till onsdag.
Idag när vi powerwalkade gick vi förbi stationen. Några meter därefter skulle vi korsa järnvägen och bommarna var nere. Vi tittade åt stationens håll och såg tåget komma in. Av och påstigande personer fanns på perrongen. Sen lämnade tåget stationen och bommarna öppnades. Vi stod där 5-10 min(vi hade tiden) men det hann samlas ungefär 75 bilar som väntade på ena sidan på att järnvägsbommarna skulle öppnas.

Det blir mörkt här ungefär vid 17.30 och vi har sagt så många dagar att vi måste skaffa reflexer. Vi måste gå längs en mycket trafikerad gata för att komma in till stan från Marinan. Sagt och gjort ikväll när vi skulle besöka vår grönsakshandlare gick vi till ett apotek för att köpa reflexer. Vi engagerade 4 personer i Apoteket och använde Google translate men ingen förstod vad reflexer var. Vi har inte sett någon bära reflexer här heller.

Reflexer kan vara en bra julklapp till oss eftersom vi inga har med oss och dem vi har är nedpackade i en cointainer i Höög


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida