lördag 9 augusti 2014

9 Augusti lördag Bandol

Igårkväll i Marseille gick vi en runda och det var ett folkliv som vi inte har sett någon annanstans. Vi har ändå varit i både i Amsterdam och Paris. Vuxna och barn ja alla var ute och sent på kvällen. Vi kom bl.a. till ett torg där de dansade tango. Så jag sa till Pelle att det får vi lära oss när vi kommer hem. Han suckade och sa, det tillhör inte gammeldans .
Vi lämnade Marseille när det var vindstilla idag. Men vi passerade en del öar som bestod av klippor. Vädret är varmt, mycket varmt över 30 grader. När det kom lite regn idag kändes det skönt . Vi badade när vi kom fram och det var 25 grader i vattnet.
Man kommer till platser här i Medelhavet som man aldrig har hört talats om. Här är en jättestor hamn med över tusen platser. Det blir dyrare och dyrare hamnplatser 45 pengar för en natt och dessutom 1 peng för duschen . ( i de flesta hamnar ingår duschen i hamnavgifter )
Det mest positiva var att vi träffade Tormod och Ingrid från Norge här. De hade besök av deras son med flickvän som vi fick träffa, Magnus och Kristina, som var supertrevliga.Vi blev inbjudna på vin och snacks och det är alltid lika trevligt att träffa dem. 

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida