måndag 24 augusti 2015

24 Augusti måndag Kalamata Marina

Sovmorgon o frukost, sen började en lång väntan... Jag tvättade en maskin tvätt o träffade en kvinna från England som hade varit i Stockholm när hon var ung i 3 månader .

Vår man som skulle titta på motorn till ankarkättingen kom kl 10 o berättade för mig att motorn var som en leksak för små barn. Man måste kunna ta in kättingen nerifrån tyckte han. Pelle fick skruva loss motorn efter att ha demonterat garneringen på väggen nere i förpiken o demonterat lite för mycket för andra gången. Men det här var sista gången hoppas vi.
Motorn hade bränt o det finns en lite chans att den går att laga, annars får vår vän beställa en ny från Athen. Pelle mailade en internationell agent för Lewmar eftersom vårt ankarspel endast är 10 månader gammal. Vi fick besked att de skulle skicka en ny om 2-3 veckor eftersom det inte fanns någon i lagret o de skulle sätta ihop en åt oss. Men vi ska ta upp båten om en månad o kan inte ligga kvar i den här Marinan så länge.

Nya besked från vår vän imorgon

Men jag blir så rastlös av att ligga still o vänta på besked så jag fick gå några rundor idag. Pelle satt i båten o väntade o luktade på blommorna.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida