fredag 11 juli 2014

11Juli fredag Paris

Vi vaknade till regn idag och det regnade hela vägen intill Paris. 15 grader och regn i Frankrike i Juli månad när det ska vara varmt.
5 slussar och en liten tunnel och 4 mil. Sista Slussen in till marinan  Arsenal fick vi vänta 20 minuter men det var det var det värt. Mitt i Paris men det kostar mycket så det blir 2 nätter sen går vi och lägger oss lite längre ut i en annan marina.
Vi kommer hit och ska ta en promenad och Staffan tappar en bit av gummit på hans gympaskor. Vi går 10 meter tillbaka och hittar den felande länken. Efter som det regnar mycket går vi in på ett café  och dricker var sitt glas vitt vin. Tack Staffan och Anette.
Sen blir det lite shopping för Anette och mig.  Hör och häpna solen börjar visa sig lite och allt känns genast mycket bättre.
Nu harvi varit ute och blivit bjudna på en fantastisk middag av Anette och Staffan. Tack snälla. Vi avslutade måltiden här på båten med vin och ost som var inköpta idag. Det mest häpnadsväckande var att vi kunde sitta ute ikväll.
Vi har spelat yatzy varje kväll med Staffan och Anette men Pelle är oftast oslagbar. Men igår fick alla utom jag yatzy. Grattis!!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida