lördag 16 augusti 2014

16 Augusti lördag port Cogolin

Segling idag ialla fall någon timma. Sen dog vinden så det blev motor. Vi hade en fin tur på sjön. Men oj vad båtar det är som kommer hel tiden. Har man sitt pass får man verkligen se upp för alla motorbåtar som kommer nya hela tiden och snabbt går dem. Den ena större än dem andra. De flesta jättebåtarna har brittisk flagga på båten.
Vi lade till i en liten å som slutar med en hamn för den skulle vara billigare än St Tropez. Men Pelle och jag  gick in till St Tropez och det tog 1.5 timma. Men nu har vi inte gått på flera dagar så vi behövde det verkligen.
OJ, vilken stad St Tropez är. Massor med båtar och superstora båtar men vi gick in till Marinan och det kostar lika mycket som här. 60 pengar. Vi fick inte boka plats så ödet får avgöra imorgon om det blir St Tropez eller ej. Vi går dit md båten och hör om det finns plats.
Vi tog en god kall öl efter vår promenad och satt vid hamnen. Men vilket folkliv det var. Människor överallt och det hände saker hela tiden. Sen var själva staden mysig. Trånga gator och många körde motorcykel eller väspa. Vi tog en turbåt tillbaka till våran egen båt.
Imorse badade vi innan frukosten 18.2 grader i vattnet efter all kuling som har blåst.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida