lördag 11 april 2015

11 April lördag Bari

Pelle vaknade 05.45 o började koka te medan jag gjorde lite maggympa. Frukosten åt vi till havs. 06.25 lade vi ut från bryggan o var i hamn 10 timmar senare. 16.30 var vi förtöjda här i Bari. Det blev 65 sjömil idag. Konstig dag. Vi startade med lager på lager av kläder på oss men allt eftersom dagen gick fick vi klä av oss kläderna o sola. Men sen kom kylan igen fram mot kvällen o då åkte kläderna på igen. Även idag stämde inte sjöraporten riktigt. Vi hade 9 m/sek som mest o det skulle ligga runt 3.

Men idag har det hänt något förfärligt. Jag bet av en halv tand på frukostbrödet. Det är för jag kan inte gapa för mina käkleder gör så ont.

Motorn gick som en klocka men.......... En timme innan vi skulle i land lade autopiloten av. Den hade fått sig en törn när vi lade båten ner i 90 grader. Så vi var medvetna om problemet. Sen hände det  på Pelles pass så han fick handstyra.... Vi har lagt till vid ett varv o ska få hjälp på måndag. Men nästa fråga är finns reservdelarna hemma eller måste de beställas?

 Fortsättning följer på måndag 

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida