tisdag 14 april 2015

14 April tisdag Bari

Vi kom inte härifrån idag heller. Tänk att det ska vara så svårt att få fram reservdelar....

Tänk på mitt jobb med MR, gick en kamera sönder fanns det reservdelar från Holland dagen därpå kl 07.

Pelle har köpt en ny telefon, men Mattias det blev en nästan lika dan som han hade. Den sista frågan innan vi lämnade affären var  om manualen fanns på engelska, JA svarade mannen Pelle. När vi kom  hem till båten skulle Pelle börja läsa manualen men........... Den fanns vara på italienska. Men han har en gammal seglarkompis Göran som fixar allt o han skickade en manual på engelska 

Imorgon sticker vi härifrån , hoppas bara de kommer på förmiddagen. Frågan är bara när posten kommer sen ska den monteras med. Tiden kommer tiden går känns det som.
Idag när vi satt i sittbrunnen o läste o fikade hade Vi spänt upp lakan som solskydd för att skydda oss från värmen. Då kan man känna sig lite frustrerad att inte vara på havet. Att ligga i hamn när man själv har valt det är en sak men att ligga ihamn o bara vänta är en helt annan sak.

Vi har en stor motorbåt snett framifrån. Där finns det en o ibland 2 män som städar o putsar båten från morgon till kväll. Tänk vilket hemskt jobb. Så vi har det ganska bra i alla fall.



0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida