söndag 28 augusti 2016

28 Augusti söndag Minden

Den här Mittelandskanaln är ganska tråkig men det kan bero på att man närmar sig hemåt o vill hem. Vi har gått 90 km idag o allt har får bra.

Men när man närmar sig en del broar o det sitter eller står mest killar på bron blir man rädd att de ska hoppa framför båten. Idag var det killar som hoppat o befann sig framför pråmen på den tutade på killarna i vattnet. Vet de inte att det blir strömvirvlar efter en pråm?

Vi fick äntligen tankat här. Första gången vi försökt längre söderut var dieseln slut, andra gången var det bara för pråmar o det skulle kosta 2kr mer per liter o,Pelle sa nej tack. Här kom det ut en bil med släp som hade diesel.

Vår danska  vän ska göra en provtur tidigt imorgon o vi håller tummarna för honom. Vill bara berätta att när vi jade motorproblem gick han vidare o det sa vi till honom. Han sa detsamma till oss att det var hans problem o att vi skull gå vidare.

Det är ganska många pråmar på den här kanalen med. Men igår mötte jag en pråm i en kurva o fick gå in till kanten o djupet visade 2,2m. Det kändes inte ok. Idag ha vi haft det varm över 33 grader men imorgon ska det bli svalare.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida