lördag 18 april 2015

18 April lördag Pescana

Oj. Vad vi sov gott inatt. Ibland är det jätteskönt att få o lägga sig som igår matt tex.

Efter en välbehövlig dusch ( stackars Pelle som fick duscha kallt) gick vi till hamnkontoret o, försökte ladda ner Görans filer en fil tog 3 timmar o med lite muta av choklad fick vi stanna 5 min extra av hamnkaptenens tid. Men när vi skulle öppna filen sade den att filen var skadad. Gissa om det kändes snopet.  Men när Pelle fick kontakt med Göran skulle vi inte öppna filen. Så än finns det hopp. Men internettuppkopplinggen fungerar inte i den här hamnen så vi får vänta till nästa hamn imorgon. Vårt sjökort räcker till Civitanova som vi går till imorgon. Göran vår räddare i nöden skickar nya sjökort idag till Civitanova. Vi försökte köpa ett nytt här igårkväll men vi var tvungna att beställa o det gick först på måndag sen tog det 4 dagars leveranstid. Vi hoppas på att Görans brev fråm Sverige når oss fortare än om vi beställer ett nytt imorgon.

Pelle ägnade eftermiddagen att sammanställa alla kvitton som han sen man mailade in till försäkringsbolaget. Det blev en hel del. Sen tillkommer min telefon o lite mera.

Sena eftermiddagen gick vi till en fotbollsplan där det spelades  match. Det var ungefär en kvart kvar o Pelle ville stå utanför o höra publikens ljud medan jag fick tillbaka till båten för att hämta pengar o ryggsäck. Det fanns en supermarket bredvid fotbollsarenan. När Pelle tittade på någon resultatlista visade sig  att Pescanas fotbollslag låg 8 av 23 i andra divisionen. De vann med 1-0.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida