söndag 31 augusti 2014

31 Augusti söndag Marina se Cecina

Ungefär 30 sjömil har vi nog avverkat idag. Solen sken som vanligt och ingen vind i början. Havet låg spegelblankt i början som vanligt . Men efter några timmar kunde vi hissa segel och hade en fin dag till sjöss.
När vi väl kom in i hamnen fick vi besked om att det fanns ingen plats ledig för oss. Men Pelle sa vi fortsätter in i den gamla hamnen. Men vi kom inte dit pga ombyggnad av hamnen. Men det fanns ett antal båtar som låg vi en del flytbryggor där alla inte var färdiga. Vi lade till på en av de många lediga platserna. Men jag trodde den här delen av hamnen tillhörde ett annat hamnkontor. Pelle gick till hamnkontoret som visade sig vara samma som berättade för oss att det inte fanns någon plats ledig för oss det här känns lite märkligt. Men är man utlänning och inte kan språket får man finna sig i sådana här händelser.

Vi har hört om ovädret hemma och har svårt att begripa allt regnandet. Vi delar gärna med oss av all värmde här nerifrån så vattnet försvinner från gator och källare.
27 grader både i vattnet och i luften.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida