onsdag 24 juni 2015

24 Juni onsdag Preveza

Sovmorgon med morgondopp. Min favortmorgon. Jag simmade in till stranden o tillbaka medan Pelle kontrollerade ankaret o simmade 2 var runt båten. Sen tog vi gummibåten in o handlade lite vatten o bröd. Vi hade tänkt att gå till Antipaxos men ändrade oss o gick till Preveza i stället. Imorgon ska det blåsa mer.

35 sjömil o även idag fick vi segla en bit. Vi började som alltid med vinden rakt framifrån. Begriper inte att vinden alltid kommer rakt emot oss. Men efter några timmar kunde vi segla o det kändes fint. Det är så roligt att det är så många andra båtar runt omkring oss på sjön. Men väldigt få båtar med AIS . Båtar med AIS gör det lite lättare att se vem som går före vem . Det är inte så lätt att se vilken båt som går före vem i alla fall inte för mig på långt avstånd.

Här i Preveza kommer alla våra besökare med flyg . Vi kan ha klippkort här i Marinan. Men oj vad vi gläder oss till alla våra besökare . Ni är alla hjärtligt välkomna hit!

Vi fick lägga oss utanpå en annan svensk båt, en fin Vindö 65, här i  Preveza. Man är inte bortskämd med andra svenska båtar

En bild tagen från hamnen igår där vi ankrade men från land.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida