torsdag 25 juni 2015

25 Juni torsdag Preveza

Sovmorgon med powerwalk o bad . Ännu bättre, tänk att få röra på sig och sedan ett bad. Kan det bli bättre. En fördel att ligga i hamn. Dessutom ska vi ligga här tills på måndag så det blir fler powerwalk den här veckan. Tjoho!

Preveza är en stad som är svårt att hitta i. Inga parallella gator. De går lite hit o dit. T o m Pelle har svårt att orientera sig. Hampus var är du?

Efter en sen frukost försökte vi hitta en affär som skulle sälja stegar enligt en kvinna i hamnkontoret. Vi gick o gick o frågade många på vägen. Några sa en riktning  o några en annan riktning. Men vi fick se mycket på vägen. Till slut fann vi våran shop men det visade sig var ett glasmästeri......

En av vår seglargrannar på bryggan som är danskar hade sett stegar  på huvudgatan. Efter siestan som slutar kl 18 gick än en gång upp i stan. Lost in Preveza kändes det som.... Till slut fann vi vår affär med en aluminium stege. Men den var för lång så mannen i affären ska kapa den tills imorgon till 2.40. Sen imorgon börjar jakten på plywood. Lika spännande det. Vi behöver en landgång.
Jag har fått handtvättat mycket idag men med sol o vind är det snabbtorkat.
Fortfarande mycket varmt här.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida