fredag 26 juni 2015

26 Juni fredag Preveza

Powerwalk, bad o dusch på akterdäck sen frukost. Men idag har vi gått o gått många rundor till stan . Synd att man inte har mått hur långt det blev tillsammans. Med det här med powerwalk på morgonen gör att man få se många olika saker. Idag såg vi spillvirke som låg i en hög där de höll på att bygga en uteterass. Senare idag gick vi dit när det var någon som arbetade  där. Pelle frågade om vi fick ta de brädbitar vi behövde. Vi ska ha dem till vår stege som ska bli en landgång när vi ligger vid stadskajer o måste backa in. Stegen fick de kapa till oss till rätt längd, sen  var det vara det bara för Pelle att ta stegen på axeln o promenera hem till båten.

Nästa gång vi skulle ut skulle skulle vi ta ut pengar för vi hade läst att alla pengar skulle vara slut 1 Juli i Grekland. Nu har vi tagit ut pengar så vi ska klara oss till vi får våran pension . Hoppas vara allt löser sig här i landet.

En annan gång vi gick upp var för att handla mat. Vi bjöd in grannbåten där Anita o Thomas finns. Vi brukar träffas varje Nyår i Bjärred hos gemensamma vänner. Vi har haft en mycket trevlig kväll tillsammans o eftersom de har seglat i Medelhavet 10 år fick vi massa tips på bra hamnar av dem vilket vi tacksamt tar emot. Imorgon kväll kommer Eva o Rune till grannbåten. Världen är liten men vi visste att vi skulle ses här allihopa.

En bild på Anita o Thomas i vår sittbrunn

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida