lördag 27 juni 2015

27 Juni lördag Preveza

'Regn o åter regn idag på förmiddagen. Det var en konstig känsla att vakna med smatter på taket. Gissa om jag tänkte på er alla hemma som är vana vid regn. Ingen powerwalk på morgonen i regnvädret. 

Förmiddagen gick fort o sen gick vi upp till stan. Mer skruv behövdes o gasolen tog slut vid gårdagens middag så vi fick köpt en ny tub samt lite mat.

Mycket bokläsning för mig medan Pelle jobbade energiskt med våran landgång. Men nu har vi en mycket fin landgång. Fika hos Anita o Thomas i båten intill som var mycket trevligt. 

20.30 fick jag min powerwalk medan Pelle stannade kvar i båten o duschade.

Våra vänner som alltid har Nyårsfirande i Bjärred landade 22.30. Vi blev bjudna på Ozzi i grannbåten medan vi väntade på Rune o Eva.  Det var vara så mysigt att få krama dem när de kom. Vänner man har saknat o så plötsligt kommer de hit. Fantastiskt! Men de hann bara slänga ner sitt bagage hos Anita o Thomas sen var det dags att gå ut på restaurang o äta middag kl 23.00. Tänk att halva styrkan    på Nyårsafton träffas i  Medelhavet o äter middag tillsammans. Det är kvalité . Vi åt en mycket god middag o fick Ozzo av restaurangen innan vi gick hem kl 01.20.

Bilden är tagen på restaurangen

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida