tisdag 2 juni 2015

31 Maj Orikum söndag

Sovmorgon med powerwalk. Tänk att det känns så skönt att få röra på sig när man ligger i en Marina.

Vi har tagit det ganska lugnt idag. Varit i Orikum några gånger dels fotografering o dels shopping.
Vi var bjudna på middag hos våra danska vänner Find o Dianna o skulle ha en tomatsallad med oss. Vi var nog inne i 10 st supermarket men ingen rödlök någonstans. Så der blev en sallad utan rödlök trodde jag. Men på eftermiddagen kom en annan dansk båt o lade sig intill oss. Även de vänner till Find o Dianna. Vi skulle bägge gå på middag o när jag berättade att vi har försökt få tag på rödlök visade sig att Ingrid o Hans på grannbåten hade rödlök så der blev en komplett tomatsallad till slut.
Vi fick en fantastisk Italiens pastarätt. Ombord på Finds o Diannas båt finns ett engelsk par som bor i Italen.  Vi var 8 till middagen o har haft en trevlig kväll i gott sällskap.

Här har varit partaj ikväll utanför klubblokalen med röd matta framrullad. En italiensk konsul i Albanien har varit här o talat samt många nunnor. De har spelat musik på hög nivå men slutade precis kl 23.00.

Några bilder från byn o till byn såg vi hur de band vasstak till solstolar. De sista bilderna togs från Marinan under partyt.
I morgon bitti ger vi oss av mot Grekland och då är det nytt SIMkort som gäller. Därför är vi utan internet till vi hittar grekiskt SIMkort.









0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida