onsdag 3 juni 2015

3 Juni onsdag Port Mandraki Korfu

Sovmorgon o mycket pappersexersis. Först gick vi till Skattekontoret  på 3 olika ställen där. Det fanns datorer men hyllorna var fyllda med olika dokument så det är mycket papper kvar o mycket personal. Men det ger ju arbetstillfällen. Sen fick vi gå till hamnkontoret o där var det ytterliggare 3 ställen. Imponerande att man inte kunde göra allt på samma  ställen. Men det var tjusiga uniformer på alla som jobbade där. 2.5 timme tog det oss totalt. Sen skulle man komma tillbaka till hamnkontoret om man fick gäster ombord men det kan de glömma.

Tillbaka till båten o sen träffade vi Björn igen o hans dotter som hade kommit kvällen innan. Vi bytte en del information med varandra o hade det trevligt . Men sen var vi tvugna att ge oss av. Vi skulle tanka på ett ställe i en stor Marina som det kostar  minst 50€ men vi gav oss iväg till en annan Marina som bara kostade 32€. Här tänker vi ligga några nätter o försöka tvätta o gör lite båtfix. En fin badstrand som ligger nära utnyttjade vi idag. 23 grader i vattnet.

Eftersom vi ligger stilla blir det bara sporadiskt skrivet på bloggen de närmaste dagarna

Bilderna är tagna först på skattekontoret och sedan från båten o restaurangen som ligger framför båten intog vi vår middag ikväll. Krypavstånd hem till båten.





0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida